Produkty pro dobře znuděný (7)

Shea máslo

Shea máslo

Máslo z karité je rostlinný tuk získávaný z ořechů stromu karité (Vitellaria paradoxa), který roste převážně v západní Africe. Používá se po staletí pro své výživné a regenerační vlastnosti, máslo z karité je cennou složkou v kosmetických a péče o pleť produktech.
ATOPITEC SPRAY

ATOPITEC SPRAY

Atopitec sprej AntiIching Sprej s uklidňujícími a zvlhčujícími vlastnostmi vyvinutý pro suchou, atopickou, citlivou pleť. Pečlivě vybrané aktivní složky (Kyselina glycyrrhetinová, Bisabolol, Hydrolyzovaná guma Caesalpinia Spinosa, Guma Caesalpinia Spinosa) přinášejí okamžitou úlevu od svědění, uklidňují vaši pleť a zmírňují podráždění. Extrakt z lékořice obnovuje přirozenou ochrannou bariéru epidermis snižuje zarudnutí Extrakt z heřmánku uklidňuje podráždění antiseptické a protizánětlivé vlastnosti Panthenol intenzivně zvlhčuje podporuje regeneraci pleti Organický konopný olej zmírňuje svědění zabraňuje suchosti pleti a opakované dehydrataci objem 100ml návod Sprej aplikujte na pleť ze vzdálenosti 15 cm. Počkejte, až se úplně vstřebá. Vždy používejte podle potřeby. Také doporučeno na kousnutí komáry a spáleniny od slunce. Dermatologicky testováno.
INWI

INWI

Strategie optických vláken pro všechny služby optických vláken.
PIRELLI PNEUMATIKY 18

PIRELLI PNEUMATIKY 18

PNEUS-PIRELLI 18
IT školení

IT školení

Objevujte, učte se, hrajte si se subtilnostmi softwaru, který používáte každý den! Balík Office, sada Adobe, staňte se profesionálem v kancelářských nástrojích. Naše školení v oblasti IT jsou certifikovaná, způsobilá pro CPF a zaměřená na studenty! Školení v oblasti IT zaměřená na vás a vaše potřeby!
Kakaové máslo

Kakaové máslo

Kakaové máslo je přírodní tuk extrahovaný z kakaových bobů (Theobroma cacao), stejného ovoce, které se používá k výrobě čokolády. Je známé svou jemnou texturou, nízkým bodem tání a lehkou kakaovou vůní. Kakaové máslo se široce používá v potravinářském, kosmetickém a farmaceutickém průmyslu.
Kešu ořech

Kešu ořech

Kešu ořech je jedlá semena ve tvaru ledviny z plodu kešu, tropického stromu pocházejícího ze Střední a Jižní Ameriky, který se převážně pěstuje v tropických oblastech světa, jako jsou Indie, Vietnam a západní Afrika. Vědecky známý jako Anacardium occidentale, kešu ořech je ceněn pro svou sladkou chuť a křupavou texturu.